DANMARKS STØRSTE
SCHOLL UDVALG

Hos Nygaard Tønder finder du altid et
stort udvalg af Scholl produkter

SCHOLL SKO

Du vil elske et hvert skridt du tager!

Scholl tilbyder fodtøj til sine forbrugere, som ønsker at kombinere komfort-kvalitet med den nyeste teknologi med et stort udvalg af klassiske og moderigtige styles, som vil inspirere mange til at vælge Scholl.

Scholl tager også ansvar for, at vi sammen passer på vores jordklode. Vores seneste udvikling er produkter, som er lavet af bæredygtige materialer (genbrug). Produktionen er baseret på vind- og solenergi.

Scholl har i mange år været kendt for høj komfort indenfor sko og sandaler. Ekstra god støtte til dine fødder, det får du ubetinget når du køber Scholl sko. Har du behov for såler, har Scholl markedets største udvalg af såler til sko, med fokus på sundhed og velvære for dine fødder.

NT SCHOLL LANDINGPAGE 05

NT SCHOLL LANDINGPAGE 06

SCHOLL TILBEHØR

Scholl tager udgangspunkt I at det er vigtigt med personlig pleje af vores fødder hele livet. Derfor er det vigtigt, at vi kan tilbyde et stort udvalg af plejeprodukter, som kan give dig velvære og livskvalitet.

Nænsom behandling af ligtorne med Scholl ligtornepen og plasterlaster. Behandling af nedgroede tånegle eller frys dine fodvorter med Scholl Freeze Vortefjerner. Der er altid en mulighed for at komme dine lidelser til livs med Scholl produkterne.

Vælg Scholl, så ved du, hvad dine fødder taler om…

NT SCHOLL LANDINGPAGE 06

VORES UDVALG AF SCHOLL